Maalesef idil’de Ankara’da konuşulanlar gerçekleşmiyor. Cumhurbaşkanımızın göstermiş olduğu özveriyi ne yazık ki idil’de göremiyoruz. Çoğu yetkili ve kurum amiri koltuk peşinde koşuyor, gününü geçirip yüksek mertebelere gelmeyi arzuluyor. Suya sabuna dokunmadan, bir bedel ödemeden heybeden oturdukları koltuğun daha iyisini bekleyenler Cumhurbaşkanımıza ihanet ettiği gibi bu ülkeye de ihanet etmiştir.
24 Haziran seçimlerin Yaklaştığı bir süreçte Halktan Kopuk devletin sıcak yüzünü göstermesi gereken kurumlar maalesef idil’de göstermiyor, AK Parti Ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Gönül veren gerçek dava adamlarının davadan soğutmaya çalışan bir ekiple karşı karşıyayız.
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Ankara’dan sesleniyor ama sanki idil’de duyulmuyor gibi… Duyulsaydı bu kadar gevşeklik olmazdı! Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olup bitenlerden demek ki haberdar değil! Demek ki birileri Cumhurbaşkanımızın atmış olduğu adımları ciddiye almıyor! Ahbap çavuş ilişkileriyle iş yürüten kurumlar, FETÖ’yü PKK’lıları örtbas etmeye çalışmasınlar! 17-25 Aralık öncesi ve sonrası devlet yetkililerinden bile daha fazla bedel ödemiş ve buna rağmen halen mağdur edilenleri biz biliyoruz ama buna rağmen birileri pişkin pişkin elini taşın altına koymaktan çekiniyor.
15 Temmuz gecesi idil Memursen Ve Eğitim Bir- Sen Yönetici ve üyelerin sokağa çıkıp darbeyi kınadıkları gibi krıptocu bazı polislerin dağılın yoksa sizi gözaltına alırız. Diyenleri’de unutmadık.
Durumun halen ciddiyetini anlamayanlarımız var. Bugün devletin üst kuruluşlarında yer alanlara sesleniyoruz 17-25 Aralık sonrası devlet için ne bedel ödediniz! 15 Temmuz’dan sonra herkes devletçi oldu! 15 Temmuz’dan önce neden devlete yardım etmediniz! Devlet darbe sonrası iyi bir sınav verdi. İstihbaratın başarılı olması, bylock çözümlemesi ve devletin istihbarat birimleri darbe öncesi iyi çalışmış olmasaydı bugün Türkiye çok farklı bir düzlemde yer alacaktı. Darbe başarılı olsaydı bugün çoğu kişi öldürülmüştü. İdil’de Kurumlarda ciddi değişimler yaşanmalı, metal yorgunluğu değişimi yalnız belediye başkanları için değil tüm kuruluşlarda kendini göstermeli.
Biz biliyoruz ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan idile el atacaktır…