Başkan Turgut, belediye tarihinde bir ilke imza atarak, Karalar beldesinde ikamet eden örgün eğitimdeki lisans ve ön lisans öğrencilerine 5.000 TL yardım yapılacağını duyurdu.
Bu destek, öğrencilerin kırtasiye ve yol masraflarına katkıda bulunmayı amaçlıyor. Belediye Başkanı Turgut, bu projenin, gençlerin eğitim hayatlarını desteklemek ve Karalar'da eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirmek adına büyük bir adım olduğunu vurguladı.
Başvuru süreci 9 Aralık 2024 tarihinde başlayacak ve 24 Aralık 2024 tarihine kadar devam edecek. Başvuru şartları ve gerekli belgeler Karalar Belediyesi tarafından duyurulmuş olup, bu proje tüm gençlere hayırlı olsun.
Başkan Turgut, “Eğitime yapılan her yatırım, geleceğimize yapılan yatırımdır. Gençlerimiz bizim için her zaman önceliklidir,” diyerek desteğin devam edeceğini belirtti.
Gerekli Belgeler:
1. Başvuru dilekçesi (Karalar Belediyesi’nden temin edilecektir)
2. Kimlik fotokopisi
3. Öğrenci belgesi
4. Tarihçeli yerleşim yeri belgesi
5. Banka hesap bilgileri
6.Karalar Beldesinde ikamet etmesi Gerekir
Karalar Belediye Başkanlığından Öğrencilere 5.000 TL Yardım Desteği
Karalar Belediye Başkanı Hasan Turgut’un girişimiyle, üniversite öğrencilerine yönelik önemli bir sosyal destek programı hayata geçiriliyor.

YORUMLAR