SON DAKİKA
hava
Google News

Şırnak AK Parti Kadın Kolları Yönetimi Tohum Ve Fideleri Toprakla Buluşturdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Tohumlar Toprakla Buluşsun”çağrısı üzerine Ak Parti Şırnak İl Kadın Kolları Başkanlığı kolları sıvayarak tohumları toprakla buluşturdu.

Son Güncelleme :

2020-12-20 20:50:45

/ 391 kez okundu.
Şırnak AK Parti Kadın Kolları Yönetimi Tohum Ve Fideleri Toprakla Buluşturdu.

Etkinlikle ilgili açıklama yapan İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Atan;”Covid-19 salgını sebebiyle kısıtlamaların olduğu haftasonlarını evlerimizde faydalı bir şekilde geçirmeye özen gösteriyoruz.

 

Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın”Tohumlar Toprakla Buluşsun” söylemine merkez ve 6 ilçemizde ki teşkilat mensuplarımız,aileleri ve çocukları ile birlikte ses geldi. Bugün evdeki tüm boş saksılar toprakla doldu,bazıları çiçeklendi.

 

Artık gün gün sulayıp büyümelerini izleyeceğiz. Genel Başkanımızın çağrısına kulak verip kolları sıvayan tüm Kadın Kolları Şırnak ekibimize, ailelerine ve çocuklarına teşekkür ediyorum.

 

Yaşasın çalışkan Ak Kadın Şırnak ekibi.”dedi.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

FACEBOOK