SON DAKİKA
hava
Google News

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, idil İlçemizi Ziyaret Etti

idil ilçemizi ziyaret eden İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, AK Parti idil ilçe Başkanlığını Ziyaret Etti .

Son Güncelleme :

2020-08-26 16:29:24

/ 478 kez okundu.
İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, idil İlçemizi Ziyaret Etti

idil ilçe ziyaretinde Bakan Yardımcısı Ersoy’u AK Parti Şırnak İl Başkanı İbrahim Halil Erkan, AK Parti idil ilçe Başkanı Murat Ay, AK Parti Şırnak İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Atan, idil ilçe Kadın Kolları Başkanı Rabia Yılmaz, Karalar Belde Belediye Başkanı Halef İnan, Ve Partililer Tarafından Karşılandı.

 

AK Parti idil ilçe Başkanı Murat AY'dan idil ilçemiz ile ilgili Bilgi alan Ersoy burada toplanan Partilileri selamladı.

 

Daha sonra bir konuşma yapan Ersoy, terörle yapılan mücadeleyle bölgede huzurun hakim olduğunu söyledi. Ersoy, "Memleketimizin her köşesinin bugünkü bahar havasında coşkuyla, mutlulukla, heyecanla, birlik ve beraberlikle nice daha güzel hizmetlere kavuşabilmesi, nice daha güzellikleri karşılayabilmesi için mücadele ediyoruz.

 

Bu ülkenin her köşesinde mutlu olmasını istiyoruz. Sizlerin desteğinizle, Cumhurbaşkanımızın önderliğinde dosta güven düşmana korku veriyoruz. Ülke olarak şer odaklarınca yüzyıllardır mücadele içindeyiz. Çanakkale Zaferinde Türk'ü, Kürt'ü, Çerkez'i ile omuz omuza mücadele ederek vatan savunmasını hep beraber sağladık. esnaf ziyareti yapan Bakan Yardımcısı Ersoy, daha sonra ilçeden ayrıldı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

FACEBOOK