SON DAKİKA
hava
Google News

İdil’e Atanan Sözleşmeli Öğretmler Çiçeklerle Karşılandı

Öğretmen atamasıyla idil’e gelen 156 öğretmen, çiçekle karşılandı.

Son Güncelleme :

2020-06-24 13:52:25

/ 1719 kez okundu.
İdil’e Atanan  Sözleşmeli Öğretmler Çiçeklerle Karşılandı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 18 Mart'ta Şırnak’ın idil ilçesine ataması yapılan öğretmenler kent merkezine gelmeye başladı. Farklı şehirlerden gelen öğretmenler, İlçe  Milli Eğitim Müdürlüğü'nde yapılan işlemlerden sonra içe hakkında bilgilendiriliyor. İlçe Milli Eğitim müdürü Yunus Babayiğit, ulaşım ve konaklama sorunu yaşayan öğretmenlere yardımcı oluyor.

"YOĞUN BİR ÇALIŞMA BAŞLATACAĞIZ"

Atanan öğretmenlerden güç alarak yeni bir eğitim ve öğretim yılına başlayacaklarını belirten İlçe  Milli Eğitim Müdürü  Yunus Babayiğit, "idil ilçemizin eğitim ve öğretimi için beraber yoğun bir çalışma başlatacağız. Kentte son yıllarda ciddi gelişmeler var. Umarım bu yeni dinamik kadroyla başarımız daha da artarak devam edecek. İdil ilçemizden çok memnun kalacaksınız ve ayrılırken mutlaka üzülerek ayrılacaksınız. Aileleriniz hiç merak etmesin. Siz artık bize emanetsiniz, kardeşlerimiz ve meslektaşlarımızsınız. Bu konuda hiçbir endişeniz olmasın. Hepiniz tekrar hoş geldiniz. Göreviniz hayırlı ve uğurlu olsun." dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

FACEBOOK