SON DAKİKA
hava
Google News

Şırnak AK Parti Milletvekili Aday Adayı İsmail Genç: Gençlere Alan Açılmalıdır.

AK Parti Şırnak Milletvekili aday adayı Eğitimci İsmail genç gençlere alan açılması gerektiğini söyledi.

Son Güncelleme :

2018-05-06 22:56:22

/ 1794 kez okundu.
Şırnak AK Parti Milletvekili Aday Adayı İsmail Genç:  Gençlere Alan Açılmalıdır.

Şırnak ve Ankara’da uzun süren istişareler sonucunda aday adayı olmaya karar verdiğini belirten Genç, tek gaye ve amacının Şırnak halkına, geleceğin teminatı olan gençlere güvenli ve huzurlu bir gelecek bırakmak olduğunu ifade etti. Hain 15 Temmuz darbe girişiminde alanlarda olduğu gibi, 16 Nisan referandumda da ülkesinin ve Cumhurbaşkanının yanında olduğunu, aday gösterilmesi durumunda, daha büyük bir şevk ve arzuyla çalışmalarını sürdüreceğini aktaran Genç, siyasetin yeni ve genç yüzlere ihtiyacı olduğunu kaydetti.

“MASADA DEĞİL HALKIN İÇİNDE OLACAĞIM”

Partisinin her kademesinde görev aldığını ve sürekli halkın içinde ve alanlarda olduğunu belirten Genç,  “Siyaset masa başında değil, alanlarda ve halkın arasında olur. Çok şükür bunu da başardık. Bu göreve gençlerimiz adına, yarınlarımız adına, geleceğimiz adına, huzur, barış, kardeşlik, demokrasi ve refahımız adına talip oluyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

FACEBOOK