SON DAKİKA
hava
Google News

Emniyetten başarılı operasyon

Batman’da polisin dur ihtarına uymayıp, kaçmaya çalışan otomobilde 105 kilo 350 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Araçtaki 2 kişi gözaltına alındı.

Son Güncelleme :

2018-02-15 19:16:39

/ 1053 kez okundu.
Emniyetten başarılı operasyon

Batman Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin uyuşturucu ticareti yapan şahıslara yönelik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kentin giriş ve çıkışlarında yapılan güvenlik kontrollerinde durumundan şüphelenilen bir araç polis ekiplerince durdurulmaya çalışılmış ancak araç yapılan ihtarlara rağmen durmayarak kaçmaya başladı. Kovalamaca neticesi durdurulan araçta V.Ç. ve B.A. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Araçta yapılan aramada toplam ağırlığı 105 kilo 350 gram gelen uyuşturucu madde ele geçirildi. Konu ile ilgili olarak yakalanarak gözaltına alınan şahıslar işlemlerin ardından adli mercilere sevk edildi.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

FACEBOOK