SON DAKİKA
hava
Google News

Petrolspor evinde mağlup oldu

Ligin 22. haftasında Erzinspor’u konuk eden Batman Petrolspor, rakibine 1-0’lık skorla yenilerek haftayı puansız kapattı.

Son Güncelleme :

2018-02-14 17:01:08

/ 3354 kez okundu.
Petrolspor evinde mağlup oldu

TFF 3. Lig 1. Gurup’ta mücadele eden Batman Petrolspor, kendi saha ve seyircisi önünde ligin son sıralarında yer alan Erzinspor’u konuk etti. 12 maçlık yenilmezlik serüvenini Kemerspor karşısında sona erdiren Petrolspor, son 3 haftada maç kazanmıyor. Erzinspor karşısında vasat bir futbol sergileyen Petrolspor, maçın 90. dakikasında kalesinde bulduğu gol ile müsabakadan 1-0’lık yenilgiyle ayrıldı.

MAÇTA İKİ KIRMIZI KART ÇIKTI

Öte yandan maçın 45. dakikasında Halil Aşut ile rakip takım oyuncusu Ali Ercan karşılaşmanın hakemi tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı. Haftayı puansız kapatan kırmızı-beyazlı ekip, 33 puanla 5. sırada yer alırken son 3 haftada iki mağlubiyet ve bir beraberlikle kay kaybetmeye devam etti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

FACEBOOK