SON DAKİKA
hava
Google News

Belediyeden otizmli çocuklara özel sınıf

Batman Belediyesi ve Türkiye Beyazay Derneğinin işbirliği ile Batman’da bulunan otizmli çocukların eğitimi için oluşturulan özel sınıf TOKİ Kazım Karabekir İlköğretim Okulu’nda açıldı.

Son Güncelleme :

2018-02-13 18:19:37

/ 2010 kez okundu.
Belediyeden otizmli çocuklara özel sınıf

Açılışa Vali Ahmet Deniz, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı Lokman Ayva, , Güneydoğu Koordinatörü Emin Mülayim, Diyarbakır Beyazay Şube Başkanı Nezihe Kent, Türkiye Beyazay Derneği Batman Şube Başkanı Ayla Işık ve davetliler katıldı.Batman Belediyesi tarafından otizmli çocukların eğitim görmesi için tasarlanan özel sınıfı Vali Deniz, Başkan Vekili Aksoy ve davetliler tarafından incelendi. Çocukların rehabilitasyonuna yönelik özel olarak tasarlanan sınıfın alt yapı malzemelerinin Batman Belediyesi tarafından karşılandığını belirten Başkan Vekili Aksoy, “engelli bireylere yönelik çalışmaların aralıksız sürdürüleceğini” söyledi. Otizmli çocukların sınıftaki etkinliğine katılan Aksoy, hazırlanan tabak içindeki boyalara ellerini bandırıp, tuvale basarak hatıra oluşturdu.Batman Belediyesini ziyaret eden Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı Lokman Ayva, AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi Hatice Kübra Öztürk ve beraberindekiler Başkan Vekile AKSOY'la makamda bir süre görüştü. Başkan Vekili Aksoy, Genel Başkan Lokman Ayva ve MKYK Üyesi Hatice Kübra Öztürk 'e çini işlemeli vazo hediye etti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

FACEBOOK