SON DAKİKA
hava
Google News

Larissa, Türkiye’nin öncüsü olma yolunda

İlimizin seçkin firmalarından Larissa Lazer Epilasyon ve Güzellik Merkezi Türkiye geneli 16 ile hizmet sunmanın haklı gururu ile 14 Şubat sevgiler günü için Batman ve bölge halkına yeni sürpriz kampanyalar sunmaya hazırlanıyor.

Son Güncelleme :

2018-02-10 19:33:15

/ 729 kez okundu.
Larissa, Türkiye’nin öncüsü olma yolunda

Larissa Lazer Epilasyon ve Güzellik Merkezi müdiresi Revşen Tosun, artık sadece Batman’da değil tüm Türkiye’de tanınan bir marka olmanın haklı sevinciyle kaliteli hizmet vermek için var gücümüzle gayret ediyoruz. 14 Şubat sevgililer günü dolayısıyla da tüm vücut Lazer Epilasyon işlemlerinde %30 indirim, cilt bakım işlemlerinde de bir seans hizmet alana bizden bir seans cilt bakımı hediye” dedi.

İşletme sahibi Mehmet Yıldırım ise, “insanların farkımızı ve kalitemizi anlamaları için her kesi Larissa Lazer Epilasyon ve Güzellik Merkezine bekliyoruz. Eğer şuan 16 farklı ilden insanlar Batman’a gelip Larissa Lazer Epilasyon ve Güzellik Merkezini tercih ediyor ise bu sadece larissanın başarısı değil tüm Batman halkının başarısıdır” ifadesini kullandı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

FACEBOOK