Alanya Caddesi'nde “ Genco Cafe ve Okey” salonu sade bir açılışla hizmet vermeye başladı.

İdilli genç girişimci İbrahim Şanlı tarafından açılan “Genco Cafe ve Okey” salonunda 4 kişi istihdam ediliyor. Cafe ve okey salonunun menüsünde Hamburger, içli köfte, pasta, tatlı ve idil yöresine ait lezzetler gibi ürünleri servisi yapılıyor.

Kendisinin Cafe sektöründe uzun yıllardır faaliyet gösterdiklerini belirten Şanlı, “Her yaştan ve her kesimden misafirlerimiz bizleri tercih etmeye başladı. Bizlerle beraber olan herkese gönül dolusu sevgiler ve şükranlarımızı sunuyoruz. Uygun fiyatlarla, birbirinden değişik lezzetleri misafirlerimize sunmaktan çok mutlu ve de gururluyuz Cafe'mizin bir bölümü okey salonu bir bölümünde de ailece dostça oturacağız yer mevcuttur” dedi

İdil İlçemize Hayırlı olsun

İş yeri sahibi İbrahim Şanlı, açılışımıza Katılan Belediye Başkanı Türkan Kayır, Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Şimşek, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nurettin Aykan'a ve Esnaflarımıza teşekkür ederek, "Ramazan ayı boyunca keyifli, huzurlu vakit geçirebileceğiniz sıcak, rahat bir mekanla tüm halkımızı ağırlamaktan mutluluk duyarız. Ev yapımı tatlı ve Fast food yemek çeşitleri, her türlü sıcak-soğuk içeceklerimiz ile sizleri bu sıcak ortama bekliyoruz” İfadelerini kullandı.