SON DAKİKA
hava
Google News

“İSTİHDAM ODAKLI BİR ŞEHİR İNŞA EDECEĞİZ”

Yoğun seçim maratonu arasında sürece ilişkin değerlendirmede bulunan AK Parti idil Belediye Başkan Adayı İkbalhan haznedar, hizmet adamı olduklarını ve AK Parti ile idil ilçemizin birçok projeyle kalkınacağının altını çizdi.

Son Güncelleme :

2024-03-01 00:01:46

/ 356 kez okundu.
“İSTİHDAM ODAKLI BİR ŞEHİR İNŞA EDECEĞİZ”

AK Parti idil Belediye Başkan Adayı ikbalhan Haznedar “İstihdam odaklı, kentsel dönüşümü önemseyen, çevre dostu bir şehir inşa edip Beytü'l mala bekçi olacağız" dedi.

AK Parti idil Belediye Başkan Adayı İkbalhan Haznedar “31 Mart seçimlerinde idil ilçemizi küçük hesaplara kurban etmeyelim, İktidarın gücüyle projelerimizi hayata geçirip İdil’i şaha kaldıracağız. Bizler hizmet adamıyız. Bu memleketin bir evladı ve insanı olarak kendi halkımıza hizmet etmeye söz verdik. Bunun içinde Sayın vekilimiz Arslan Tatar ile kol kola verip, kentimizi misyonu ve vizyonu açık kentler arasına koymayı hedefliyoruz” dedi.

“İSTİHDAMA YÖNELİK ÖNEMLİ PROJELERİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

İstihdama yönelik önemli projeleri hayata geçireceklerini belirten Başkan Adayı Haznedar “Hedeflerimiz doğrultusunda istihdam projeleri faaliyete geçtiği zaman 5 bin insanımız iş imkanına kavuşacak. Projelerimizi hazırlarken şehrin 30 ve 40 yıl sonrasını planlayarak hazırlıyoruz" dedi.

“KANAL idil ÖNEMLİ PROJELERİMİZDEN BİRİ”

Başkan Adayı haznedar “Önemli projelerimizden biri de idil cehennem deresinden başlayarak Dicle nehrine, oradan da idil barajına kadar olan bölümünü 'Kanal idil' olarak düzenleyeceğiz." diyerek bu alanları güzel bir yaşam alanına dönüştüreceklerini belirtti.

 

“TRAFİK VE YEŞİL ALANLARA YÖNELİK KÖKLÜ PROJELERİMİZ VAR”

Kentin trafik sorunundan yeşil alanlarına kadar kalıcı projelerle geleceğe hazırlık yapmayı planladıklarını kaydeden Başkan Adayı haznedar, İdil’de fakir ve zengin adı ile anılan hiçbir mahallenin kalmayacağını da sözlerine ekledi.

Trafik ve yol meselesine köklü bir çözüm getireceklerini belirten Başkan Adayı haznedar  "Yeşil alanları artıracağız. İnsanlarımızın yaşamaktan keyif aldığı çevre dostu bir şehir haline getireceğiz" dedi.

 “GENÇLERİMİZ BİZİM GELECEĞİMİZDİR”

Gençlerimiz bizim geleceğimizdir diyen AK Parti idil Belediye Başkan Adayı haznedar “ kentimiz genç bir nüfusa sahip. Özellikle ilk kez oy kullanacak kardeşlerimizin bizlere vereceği oylar çok önemlidir. Gençlerimize ve halkımıza sonuna kadar güveniyoruz. İdil için hayallerimiz, projelerimiz, ideallerimiz ve gençlerimiz için çalışmalarımız olacaktır" diye konuştu.

idil için hazırladığımız mega projeleri, İnsan odaklı ve şirin kentimize değer katacak vizyon projeleri gerçekleştirmek için sizlerin desteğini istiyoruz diyen Haznedar "Beytü'l mala bekçi olacağız" dedi.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

FACEBOOK