Motosikletle yola koyulan gençlerden haber alınamaması üzerine aileleri kayıp başvurusunda bulunmuştu.
İki arkadaşın cansız bedenleri İdil İlçemize 5 kilometre mesafedeki Jandarma Köprüsü altındaki su birikintisinde bulundu.
Motosikletle seyir halindeyken tekerleklerin arasına sert bir cismin çarpması sonucu denge kaybetmesinden Dolayı su birikintisinin olduğu gölette düşerek hayatlarını kaybettiler.
İdil'de Haber alınamayan Ferhat Şanlı ve İdris Alptekin Motor Kazasından Dolayı hayatlarını kaybettiler.
İdil'de 11 Haziran’da alışveriş yapmak üzere Cizre’ye giden ve kendilerinden bir daha haber alınamayan 22 yaşındaki Ferhat Şanlı ile 25 yaşındaki İdris Alptekin’in cansız bedenleri gölette bulundu.
YORUMLAR