SON DAKİKA
hava
Google News

İdil’de Çanakkale Zaferi'nin 108.yılı kutlandı

İdil'de 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü nedeniyle kutlama programı düzenlendi.

Son Güncelleme :

2023-03-22 01:20:37

/ 220 kez okundu.
İdil’de Çanakkale Zaferi'nin 108.yılı kutlandı

İdil'de 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü nedeniyle Belediye Konferans salonunda kutlama programı düzenlendi. Kent Meydanındaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu ile başlayan program, Belediye Konferans salonunda gerçekleştirildi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda, öğrenciler günün önemini anlatan şiirler okuyup, gösteriler sergiledi. Program, oratoryo gösterisi, pandomim ile koro gösterileri ve yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödül verilmesinin ardından program sona erdi.

Programa, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Refik Özsoy,ilçe Jandarma Komutanı Yarbay Serkan Kozan, İdil İlçe Emniyet Müdürü Ali Pehlivan, Muharip gaziler Derneği Başkanı Hayrettin Baştuğ, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş başkanları, kamu kurum ve kuruluş başkanları, daire amirleri, gaziler, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

FACEBOOK