SON DAKİKA
hava
Google News

idil Kızılay kurban sevincini yaşattı

İdil’de Türk Kızılay'ı 94 aileye kurban eti 60 kişiye giysi yardımı dağıttı

Son Güncelleme :

2022-07-15 00:59:35

/ 304 kez okundu.
idil Kızılay kurban sevincini yaşattı

Türk Kızılay, İdil'de yoksul aileler ile ihtiyaç sahibi ailelere 60 kişiye giysi yardımı, 94 aileye kurban eti, 30 aileye 500 TL olmak üzere 15.000 TL nakdi destekte bulunuldu.

İdil'de Kızılay tarafından Kurban Bayramında toplanan bağışların “Kurban Bereketi Yıl Boyu Sürsün” sloganıyla ihtiyaç sahibi ailelere dağıtımına başlandı.

Kurban Bereketine değinen Türk Kızılay idil ilçe koordinatörü Mehmet Akdeniz, “bu bütünlüğü gönüllülerle tamamladıklarını dile getirerek “Kurban etlerini en güzel şekilde muhtaç ailelere ulaştırıyoruz. Kurban eti verdiğimiz ailelerin tepkileri çok güzel oluyor. Gözlerindeki tebessümü görebiliyoruz. Kurban sahiplerine ve bizlere dua ediyorlar.” diye konuştu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

FACEBOOK