SON DAKİKA
hava
Google News

23 Nisan idil'de coşkuyla kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, İdil’de coşkuyla kutlandı.

Son Güncelleme :

2022-04-24 00:21:41

/ 434 kez okundu.
23 Nisan idil'de coşkuyla kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 102. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi İdil’de de coşkuyla kutlandı. Gerçekleştirilen kutlama programına; Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Refik Özsoy, ilçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Kozan, Emniyet Müdürü Ali Pehlivan, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının ve siyasi partilerin temsilcileri, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlarımız katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşının okunması ile başlandı.

Etkinliklerde düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon dallarında ki yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından okulların hazırladığı gösteriler beğeniyle izlendi

 

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

FACEBOOK