SON DAKİKA
hava
Google News

Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan’ın Polis Haftası Kutlama Mesajı

Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan’ın Polis Haftası Kutlama Mesajı

Son Güncelleme :

2022-04-14 01:26:44

/ 422 kez okundu.
Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan’ın Polis Haftası Kutlama Mesajı

Türk Polis Teşkilatımız, kurulduğu günden bugüne vatanımızın, devleti ve milletiyle birlik beraberliğini, bölünmez bütünlüğünü, halkımızın huzur ve mutluluğunu, can ve mal güvenliğini sağlamak için büyük bir özveriyle görev yapmaktadır.

Milletimizin birlik ve beraberliğinin korunması, asayişin sağlanması, suç işlenmeden önce tedbirlerin alınması, olayların aydınlatılarak faillerin adalete teslim edilmesi konusunda polislerimiz gece gündüz demeden çalışmakta, görev ve sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirmektedir.

Anayasa ve yasalarımıza bağlı kalarak, hukukun üstünlüğü, insan haklarına saygı ve demokratik toplum ilkelerinden ödün vermeden sadakatle görev yapan Polis Teşkilatımız; 177 yıllık bilgi ve deneyimiyle güvenlik hizmetlerinin sunulmasında modern koşulların gerektirdiği her türlü teknik ve idari donanımıyla başarılı bir şekilde hizmet vermekte; karşılaştığı her olayda, sağduyusunu muhafaza etmekte ve halkımızla bütünleşerek devlet-millet beraberliğinin en güzel örneklerini sergilemektedir.

Üstün bir vazife anlayışıyla hizmet veren Polis Teşkilatımız, aziz milletimizin güven ve huzur içinde yaşaması için gösterdikleri fedakârlık ve kahramanlıkla, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bizleri gururlandırmaya devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle Türk Polis Teşkilatı’nın 177. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, aziz Şehitlerimizi, Gazilerimizi, ebediyete irtihal eden meslek mensuplarını saygı ve rahmetle anıyorum.

Üstlendikleri vazifeleri üstün gayret ve özveriyle yerine getiren kahraman Polislerimize daimi muvaffakiyetler, aileleriyle birlikte sağlık ve esenlikler diliyorum. 

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

FACEBOOK