SON DAKİKA
hava
Google News

İdil polisi 112 acil çağrı merkezi hattı hakkında vatandaşları bilgilendirdi

İdil İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri 112 acil çağrı merkezi hattını ve o hattın nasıl kullanıldığına dair vatandaşları bilgilendirdi.

Son Güncelleme :

2021-06-15 00:50:53

/ 711 kez okundu.
İdil polisi 112 acil çağrı merkezi hattı hakkında vatandaşları bilgilendirdi

İdi İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri 112 acil çağrı merkezi tanıtım çalışmaları kapsamında 112 acil çağrı merkezi hattını ve o hattın nasıl kullanıldığına dair vatandaşları bilgilendirdi.

 

 Ekipler, PTT, banka, belediye, kaymakamlık ve iş merkezleri içi ve çevresinde bulunan vatandaşlara idil'de 112 Yakınından Daha Çabuk Gelir sloganı ile "Acil durumlarda hangi numarayı ararsınız" şeklinde soru yöneltip, 112 acil çağrı merkezini henüz bilinmediği ve bunun üzerine 112 acil çağrı merkezi hakkında vatandaşları bilgilendirdi

Ayrıca, AFAD, Sahil Güvenlik, itfaiye, polis ve asker için tek tek aramak yerine sadece 112 aranarak her konuda yardım alabilecekleri belirtilirken 65 yaş üstü vatandaşlara 112'yi arayarak Vefa Sosyal Destek Grubu ekiplerine ulaşabilecekleri anlatıldı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

FACEBOOK